След Зеления лазер уринирам свободно и съм много доволен!

d290_1763Пациент на д-р Георгиев

От няколко години имах проблеми с простатата. Информация за Хил клиник получих от една реклама на профилактични прегледи, на която попаднах в интернет.

Реших да си запиша час, защото по това време бях на медикаментозно лечение на простатата, но нещата с тях изобщо не се подобряваха. Докато взимах хапчетата осъзнах, че симптомите минават, но положението не се подобрява никак.

Дойдох на преглед при д-р Георги Георгиев и след прегледа и резултатите от изследванията, разбрах, че съм подходящ за процедурата със Зеления лазер.

Видях, че испанският д-р Санча оперира в Хил клиник и помолих да ме запишат при него.

Самата операция мина супер, наблюдавах на един екран какво ми правят през цялото време. Цялата процедура мина много бързо, въпреки, че бях със 116 грама простата! На третия ден махнаха катетъра.

Един от най-неочакваните бонуси беше, че със свалянето на катетъра изкарах без болка, без нищо и двата камъка, които много дълго ме мъчиха преди това. Камъните бяха 3-4 мм. Изобщо не усетих как съм ги изкарал, просто невероятно!

Сега уринирам свободно и съм много доволен! Хората в моето положение няма какво да се замислят даже. Съветът ми към тях е да намерят възможност за качествено лечение, иначе не може да се живее!