За мен Зеленият лазер е единственото 100% решение на проблема с простатата!

d290_1459Борис Карчин, 71 години от с. Бистрица

Имах този проблем с простатата от доста време, може би 6-7 години. На много лекари съм ходил, в много различни болници. Всички ми препоръчваха отворена операция.
Обаче знаех, че последствията са доста сериозни, и предпочитах да потърся алтернатива.

Познати ми препоръчаха да се обърна към Хил клиник, аз потърсих повече информация в интернет и се обадих след това да се запиша на преглед. Така се срещнах с д-р Боцевски – впечатлих се от неговия професионализъм. Бях силно мотивиран да ми направят процедурата със Зеления лазер, защото здравето е най-важното нещо!

Самата операция мина много добре, оперираха ме д-р Санча и д-р Боцевски, аз бях в съзнание, гледах цялата операция на екрана. Много хора не вярваха, че като ме оперират единия ден, ще ме изпишат на следващия, а стана точно така, всичко беше перфектно! Възхитен останах от грижите на целия персонал, отзивчивостта им, наистина сте най-добрата клиника.

Сега се чувствам сякаш никога не съм имал този проблем! Мога да препоръчам на всички „колеги“ на моята възраст или с подобни проблеми да не чакат, ами направо да отиват в Хил клиник! Може да има и други варианти за лекуване на простата, но Зеленият лазер за мен е единственото 100% решение на проблема!