Здравето е най-важно и човек трябва грамотно да се грижи за него!

d290_1194Асен Мачев, 62 години от гр. Плевен

Имах проблем от 2 години с простата, лекувал съм се медикаментозно и лекарствата успяха да потиснат симптомите на проблема с честото уриниране.

Но понеже редовно ходих на профилактични прегледи, разбрах, че простатата ми нараства и е по-добре да има оперативна намеса.

Консултирах се с различни лекари в Плевен (доценти и т.н.), но тъй като имам сериозни сърдечни проблеми, личната ми лекарка беше категорична, че в моя случай най-подходящ е Зеленият лазер.

Преди 30 години пострадах в тежка катастрофа и оттогава се лекувам от Болестта на Бехтеров.

След като отидох в Банкя на санаторуим, реших, че ми е близо София, и дойдох направо в клиниката, без записан час, просто на преглед.

Така се срещнах с д-р Георгиев, който ми направи изследванията, измери ми простатата и с него обсъдихме, че съм подходящ за тази операция.

След това се върнах в Плевен, там бях на скенер и нов урологичен преглед – размерът на простатата се потвърди от другия лекар и той също препоръча операция. Трудно събрах пари, но с помощ от майка ми се получи и дойдох в Хил клиник да ме оперират.

Очарован съм от отношението на медицинския и административния персонал. Лекарите им са със златни ръце.

Бих препоръчал на всеки, който има подобни проблеми да се подложи на операцията със Зелен лазер, защото е напълно е безопасна и успешна.