Платинена терапия на Forlle’d

Препаратите на основата на йонизирана платина притежават  безкомпромисно детоксикиращо действие. Те доказано намаляват хиперпигментации от различен произход и обновяват кожата на клетъчно ниво. След 1-2 платинени терапии се забелязва подобрение на организацията  на структурните белтъци  на кожата.

Лабораторията Forlle’d влага в продуктите за терапията органична йонизирана нискомолекулна платина. Нейното действие е основно в неутрализацията на всички известни форми на  свободните радикали. Продуктите от платиновата серия задържат не само процеса на фотостареенето, но и на физиологичното стареене чрез  контрол над основните биохимични реакции, отговорни за патогенезата на стареене на кожата.

КАКВО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ СЛЕД ПЛАТИНЕНА ТЕРАПИЯ?

Веднага след терапията ще усетите кожата си по-мека, по-гладка и с по сияен вид. Този моментален ефект ще продължи в бъдеще и ще се усили при втората и третата терапия от серията.

  • Интензивна антиоксидантна защита
  • Регенерация и реструктуриране на кожата
  • Детоксикация
  • Избелващо действие и намаляване на пигментацията
  • Противовъзпалително и имуномоделиращо действие
  • Намаляване на бръчките

Освен висока концентрация на нискомолекулна платина, чрез терапията се доставя и хиалуронова киселина. Комбинацията има подчертано антиоксидантно действие и значителен ефект за изравняване на тона на кожата. Нанесените върху кожата съставки възпрепятстват преждевременното стареене и ефективно предотвратява загубата на еластичност. Много дами забелязват редукция на бръчките както като дълбочина, така и като количеството. Процедурата е препоръчителна за лица с изразени признаци на оксидантен стрес и преждевременно стареене. Благодарение на противовъзпалителния ефект на нискомолекулната платина, терапията е много подходяща при мазна или проблемна кожа.

Третират се едновременно лицето, шията и деколтето!

За да запазите час при козметик или за да получите допълнителна информация, не се колебайте да ни се обадите: 02/439 31 31

Етикети: ,