Плюсове и минуси на лифтинг конците

Лифтингът с конци е процедура, която има своите големи поддръжници, но и много хора се колебаят относно ефективността й. Колкото по-популярна е една естетична терапия, толкова повече мнения за нея се появяват и това е нормално. Дори в средите на дерматолозите има привърженици на тредлифтинга и такива, които не го одобряват. Истината е, че за да направи добър лифтинг с конци, лекарят трябва да има множество умения за работа и сериозни знания за анатомията. Това е и една от причините специалисти, които нямат необходимата квалификация за поставяне на резорбируеми конци, да не ги практикуват и следвателно да не ги препоръчват.

Ефектът на конците се основава на механично фиксиране на тъканите със специални нишки. Това е алтернатива на пластичната хирургия, която може да се извърши буквално за половин час. Тредлифтингът, за разлика от оперативните корекции, не изисква пълна упойка, не оставя следи от разрези, няма дълъг възстановителен период и следоперативни усложнения. Разбира се за доброто извършване на процедурата са необходими определени условия. Това са стерилна среда, сертифицирани продукти (в Хил клиник ползваме марката Aptos), умели лекари (нашите дерматолози са преминали редица обучения за поставяне на конци, а д-р Валянова е международен тренер на Aptos, което я поставя сред най-добрите 50 в света).

За да не разчитате само на субективни мнения предлагаме малка част от пациентите ни, преминали през процедурата Лифтинг с конци. Резултатите са впечатляващи, а снимките са  правени в кабинета преди и минута след приключване на процедурата. Вижда се, че няма никакви видими следи, освен миниатюрни безцветни лепенки на мястото, където е направено убождането.

Може би въпросът е, който си задавате в момента е: Дали съм добър кандидат за процедура с лифтинг конци? Може да разберете, ако посетите наш естетичен дерматолог за обстойна консултация.

Запазете час още сега, защото обикновено графиците ни са пълни: 02 439 3131

 

 

Етикети: , , , ,