Чиста и гладка кожа без белези и несъвършенства

Желаете ли лицето да изглежда като с фон дьо тен, но без да сте положили и грам грим? Търсите ли перманентен метод, който да се справи с несъвършенствата? Мечтата ви за гладка и чиста кожа може да стане реалност, когато към проблемите й се подходи с необходимото внимание, компетентност и подходящите процедури.

Често преминалото акне оставя след себе си неприятни следи: хиперпигментации, кожни депресии или хипертрофични белези. Те могат да се в резултат на вредния навик пъпките да се изстискват, но може и да са продукт на генетична предразположеност. Над 80% от хората, които са страдали от нодуло-кистичното акне имат вдлъбнати белези по кожата си. Различни  по размер – от няколко милиметра до няколко сантиметра, тези несъвършенства трудно се прикриват дори под много грим. Надеждите с времето белезите да се заличат от само себе си са нереалистични, наблюдава се дори обратната тенденция и те стават по-видими след години, когато колагенът и еластинът намалеят.

Затова в портфолиото на нашите естетични дерматолози се наложи един иновативен модел на лечение, който има наистина отлични резултати. Това е супер ефективната комбинация от фракселизиран ЛАЗЕР фракселизиран и непосредствено след това „плитко“ въвеждане на колагеностимулираща мезотерапия. Тандемът позволява на кожата да се регенерира, а белезите да започнат да се изпълват отвътре навън до пълно изравняване повърхността на кожата.

Специалната цена на двете терапии е намалена от 1300 на 980 лв през септември!

КАК РАБОТИ ИНОВАТИВНАТА КОМБИНАЦИЯ?

Протоколът е универсален, но се прилага само след консултация с дерматолог. Лазерът въздейства, отключвейки естествените реакции на организма към формиране на нова, по-гладка кожа. В продължение на 2-3 седмици след лазерната терапия се наблюдва стимулация на собствения синтез на нов колаген, който помага да се запълнят вдлъбнатите зони. Допълнителното преимущество е антиейдж ефектът, който може да се забележи в зоната.

В същото време колагеностимулиращата мезотерапия подпомага тъканната регенерация и създава условия за възстановяване архитектониката на дермата. Поли D-млечната киселина, съдържаща се в хибридния продукт, спомага хиалуроновата киселина да остане в зоната, да създаде плътност и да хидратира. В течение на няколко месеца поли D-млечната киселина изглажда релефа и осигурява непрестанен синтез на колаген, комфорт и блясък за кожата.

За първична консултация с дерматолог се свържете с нас на 02/439 3131 и с удволствие ще предложим удобен ден и час.