Clear Lift с намалена цена

 

Процедурата Clear Lift (за повишаване качеството на кожата) през април в Хил клиник е на специалната цена с 20% отстъпка. Терапията е изключително приятна като усещане и не оставя никакви следи и зачервявания. През настоящият месец за Clear Lift цяло лице ще заплатите 400 вместо 500 лв.

Не случайно апаратът печели награда за иновативна процедура номер едно в естетиката. сред така наречените “lunchtime” процедури. Идеята е, че веднага след като излезете от естетичния кабинет може да се върнете на работа или да продължите деня си без притеснения. Самата продължителност на процедурата е в рамките на 30-45 минути.

 

КАК РАБОТИ CLEAR LIFT?

Апаратът е безопасен, излъчва къси, но изключително мощни пулсове от светлина и акустични вълни, които стимулират синтеза на колаген и еластин, регенерират и рестартират фибробластите и останалите клетки, отсраняват нежеланите пигментации, като буквално разкъсват пигметните натрупвания. Clear lift 4D е неаблативна процедура за лазерно подмладяване, която не уврежда по никакъв начин повърхността на кожата. Процедурата протича без болка или чувство на изгаряне, резултатите са по-бързи и няма нужда от възстановяване.

Още едно преимущество е фактът, че нашият медицински козметика Вероника от години ползва лазера и знае как да постигне максимума от процедурата, включително:

  • Изглаждане на фините бръчици, особено около очите и устните
  • Нежно ремоделиране на кожата
  • Подобряване състоянието на капилярите
  • Премахване на пигментацията и изравняване на тена
  • Създаване на колагенови канали (до 3 mm дълбочина) за хубав, естествен антиейдж резултат

Запазете своя час в Хил клиник на тел. 02 439 3131

*Намалението важи до края на април 2024