Елементи на красотата с Teoxane

Зодиакалните знаци имат своето отражение върху характера на всеки от нас. Новата кампания Елементи на красотата с Teoxane започва със знаците Телец, Дева и Козирог. Това са земните зодии, на които отива естественото и свежо излъчване. Фокусът на тяхната процедура обикновено е гладка и сияйна кожа, както и фино подобрение обема и контура на устните. Всичко това нашите естетични дерматолози могат да постигнат с продуктите от серията Teosyal, създадени на основата на хиалуронова киселина.

За да участвате в кампанията до края на м. юли 2024 публикувайте своя снимка в социалните медии след като сте си поставили филър на Teoxane в Хил клиник и отбележете: @hillclinicsofia и @teoxanebulgaria (Instagram) или @Hill.Clinic и @Teoxane Distribution Bulgaria (Facebook).

Поставете хаштагове в текста към поста: #hillciinicderma #TeoSign #ElementsOf Beauty #FillerScope

Пожелаваме ви успех, защото наградите са отново продукти на любимите ни Teoxane, които и вашата кожа ще заобича! Искрено се надяваме 3ма наши пациенти да получат безплатна Звездна процедура, Звездна рутина с 3 продукта или Звездно огледало, подсигурени от Teoxane за кампанията.