LOCKDOWN OFFER: 30% по-евтина лазерна епилация

Не пропускайте специалното ни предложение, за да постигнете съвършено гладка и мека кожа след трайна лазерна епилация! Подходяща за всеки тип и тен на кожата, унисекс. Цената* е намалена с цели 30%, но качеството на процедурата запазваме неизменно високо.

Много пациенти се оплакват, че ползвайки други методи за обезкосмяване страдат от врастнали косъмчета. При лазерната епилация този проблем отпада. След терапията кожата е абсолютно подготвена да нанесете продукт за изкуствен тен и той ще стои прекрасно, както разбира се да добиете и естествен тен.

Хиляди наши пациенти са влюбени в СТУДЕНАТА лазерна епилация SHR. Причините са много: комфорт, универсалност, ефект. В сравнение с кола маската, лазерната процедура  е далеч по-безболезнена, а и трае значително по-дълго като ефект. Практически, за да се обезкосмявате с кола маска трябва да оставяте периодично космите да израстнат, което е неприемливо за много хора. Изскубването наранява кожата и тя е по-предразположена към инфекции, което отново отпада като притеснение при лазерната процедура.

За да се възползвате от намалената с 30% стойност на процедурата, моля потърсете ни на 02 439 3131 и запазете своя час.

 

*Промоцията е валидна до края на м. януари 2021