Лятна цена на ClearLift и Accent Prime за лице

Качеството на кожата е един от ключовите приоритети на жената, която знае как да съхрани красотата си. В Хил клиник разполагаме с техника от най-ново поколение за максимално ефективни, но и щадящи процедури за лице. Обявяваме кампания „С по-красива кожа това лято“ като намаляваме стойността на апаратното стягане с Accent Prime и на 4D лифтинга с ClearLift.

Вместо обичайната цена от 500 лв/процедура за зона лице, в момента може да се възползате от терапиите на намалена стойност 350 лв.

Accent Prime създава повърхностно дермално загряване в деликатнитните области с реален мониторинг за температурата на кожата. Процедурата води до стимулиране на колагена и видимо стяга зоната.

ClearLift е неаблативен лазер, който използва къси, но изключително мощни пулсове от светлина, които проникват дълбоко в кожата, за да стимулира синтеза на колаген и отстрани нежеланите пигментации.

Процедурите са абсолютно безболезнени и след тях няма нужда от време за възстановяване. Могат да се третира дори деликатната зона около очите.

Запазете час на тел. 02 439 3131