ПЪЛЕН профилактичен пакет „ПРОСТАТА“ на ПОЛОВИН цена

простата ПСА

През август Хил клиник има СПЕЦИАЛНО предложение за всички мъже: прегледайте простатата си с 50% отстъпка, само за 25 лв.

Профилактичният пакет включва:

  • Преглед-консултация с опитен специалист уролог
  • Ехографско изследване на органите в малък таз (безболезнено и безвредно образно изследване, широко използвано в урологията, което в ръцете на опитен лекар, открива изменения и заболявания в простатната жлеза)
  • Измерване големината на простатата и остатъчната урина чрез ултразвукова диагностична техника
  • Лабораторно изследване на простатно-специфичен антиген (PSA)

Към кой е насочена профилактичната ни програма?

Прегледът е препоръчителен за мъже над 50 г. , както и за пациенти над 45 г. с фамилна обремененост (когато в семейството има случай на рак на простатата). Развитието на злокачествен процес в простатната жлеза може да започне без никакви симптоми. Единственият начин ракът да бъде открит навреме и лекуван успешно е ежегодният преглед при специалист.

Какво представлява прегледът?

Запазете час като предварително се свържете с нас на тле. 02 439 3131. Няколко часа преди прегледа си не се хранете, а непосредствено преди да дойдете в клиниката изпийте 500 мл вода, за да сте с пълен пикочен мехур. На рецепция ще ви посрещнат колеги, които ще ви упътят към лабораторията. Там ще бъде взета малко количество венозна кръв, с която да се извърши изследване на простатно-специфичния антиген (PSA). Неговите стойности се приемат като основен първоначален индикатор за развитие на простатен тумор. Важно условие за вярно отчитане на резултата е да се въздържите от сексуален контакт в предходните 24 часа или палпиране /масаж/ на простатата в последните 7 дни. .

В последствие ще бъдете приет от наш уролог, който ще извърши консултация, ехографски преглед и ректално туширане. Свободни сте да задавате всякакви въпроси, относно състоянието на простатната си жлеза на своя уролог без притеснения.

За допълнителна информация и запазване на час моля позвънете на 02 439 3131.