НОВО в Хил клиник – ПЛАН365

Предлагаме единствена по рода си Premium естетична консултация, която нарекохме ПЛАН 365. Запазете си час и нашите опитни естетични дерматолози ще изготвят специално за вас интегриран персонален анализ на лицето или тялото. На базата на данните, получени от анализа, те ще създадат дългосрочна и ефективна стратегия за неинвазивни корекции.

КАК СЕ РАЗВИВА ПЛАН365?

Следвайки този уникален и персонифициран ПЛАН365, пациентът знае какво му предстои като процедури, как са разпределени във времето, каква е стойността ми, какви са очакваните резултати. Работи се в няколко направления – превенция на стареенето, хармонизиране на чертите, подобряване на кожата, антиейдж процедури. Естетичните ни дерматолози ползват само неинвазивни терапии за елегантни, бързи и сигурни корекции. Те владеят разнообразни техники като апаратно лазерно или радиочестотно подмладяване, скин бустери, инжекционна липолиза, мезотерапия, дермални филъри, бо токс, плазмотерапия, мезо и лифтинг конци. Може да бъдете спокойни, че за вас се грижат естетични дерматолози на световно ниво, които ползват само първокласни продукти и апаратура от най-ново поколение с най-висока степен на безопасност и ефективност .

ПЛАН365 e еднакво подходящ, както за дамите, така и за господата, които държат на естествен, но безупречен външен вид. Естетичните лекари в Хил клиник са специализирани в мъжка естетика и извършват незабележими корекции, които създават желаната промяна без следи и без възстановителен период, което е особено високо оценено от пациентите ни мъже.

Цената на личната консултация и изготвянето на програмата е 180 лв.

Позвънете ни за повече информация на 02 439 3131.