По-здрава и чиста от пъпки кожа с Clarifying Action: 390 лв.

Нашият специален протокол за блестяща и здрава кожа Clarifying Action е комбинация от оригиналния Холивудски пилинг и мезотерапия Pluryal Clear (5ml). Цената на двете процедури е само 390 лв.

Pluryal Clear е специално създаден за намаляване на секрецията на себум, овладяване на възпалителното акне и редуциране на всички кожни несъвършенства, които то причинява. След процедурата ще забележите свиване на порите, предотвратяване на пъпките, характерни за Т-зоната, по-здрава кожа. Продуктът съдържа противовъзпалителни и имунорегулиращи средства, комбинирани с комплекс от висока концентрация на хиалуроновата киселина, както и витамини (B5, B3, B8 и E) .

След 6 поредни терапии с Pluryal Clean

След 6 поредни терапии с Pluryal Mesoline Clear – лицето на пациентката изглежда отлично

Холивудският пилиг е любима процедура на звездите зад океана. Той доказал своето действие при мазна кожа, разширени пори, пигментации, неравен тен. След него кожата е гладка, освежена и с редуцирана мастна продукция, което е особено важно за склонната към акне кожа. За извършването му в Хил клиник използваме оригиналната Hollywood Spectra – три стъпки към здрава, чиста и спокойна кожа.

За да запазите час, позвънете на 02 439 3131.