Пребори акнето: мезотерапия+пилинг

Акнето се счита за най-често срещания кожен проблем и за него пазарът предлага множе решения. Час от нашето ноу-хау като дерматологична клиника е комбинация между утвърдени, резултатни процедури, съобразени с реакцията на всеки отделен пациент.

През октомври 2019 стартираме кампания със специална 20% по-ниска стойноста на комбинацията мезотерапия и пилинг. Това е двойка терапии, която има има отличен лечебен ефект при активно акне. С поредица пилинги и въвеждане на мезотерапевтичен коктейл по-бързо се постига значително подобрение във външния вид. Кожата изглежда и се чувства по-мека, по-гладка и възпаленията преминават постепенно. Акне белезите и разширените пори също се повлияват положително, стават по-малко забележими и се изравняват като пигмент с околната кожа.

Химичният пилинг се подбира в зависимост вида на кожата в деня на терапията от нашия дерматолог и обикновено е повърхностен пилинг, с минимално време на възстановяване. Ефектът на подтискане на възпаленията и успокойване на пъпките зависи от индивидуалните характеристики на организма, степента на заболяването и броя на извършените процедури.

За да запазите час за БЕЗПЛАТНА първична консултация с дерматолог не се колебайте да се свържете с нас на 02 439 3131 или да изпратите мейл до contact@hillclinic.com в извънработно време.