Префектното „комбо“ за кожата

В студените месеци кожата на лицето, шията и скалпа се нуждае от малко помощ, за да остане в най-добра възможна форма. Предлагаме специална комбинация от мезотерапия и химичен пилинг, която е с 50% отстъпка в рамките на февруари.

Линията мезотерапевточни коктейли Mesoline има различни предназначения: Refresh e с подмладяващо, силно хидратиращо и ревитализиращо действие и висока концентрация на хиалуронова киселина, стволови клетки и витамини; Acne спомага за лечението на акне вулгарис и успокоява раздразненията, Antiox се бори със свободните радикали, подобрява здравето на скалпа и уплътнява косата; Hair стимулира растежа и предотвратява косопада, SLIM редуцира локалните мастни натрупвания като ги втечнява и извежда извън тялото по метаболен път. Стойността на мезотерапията Mesoline (Antiox,Hair,Slim, Acne, Refresh) е на половин цена до края на м. февруари, като пакетът е на стойност 115 лв.

Химичният пилинг е процедура, която се консултира и извършва от лекар с цел постигане на бляскава, млада и с равномерен тен кожа. Може с лекота да контролира омазняването и почиства в дълбочина запушените пори.  На мястото на излющената кожа се появява .

Повече за специалното ни предложение може да разберете, ако се свържете с нас по телефона на 02 439 3131.