Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.

През май 2022 ви каним на профилактика на простатата в Хил клиник. Стойността на пакет, включващ консултация при уролог, ехографско изследване, PSA туморен маркер и IPSS индекс, след намаление възлиза на 40 лв.

Профилактиката на простатната жлеза е наложителна за всеки мъж, навършил 50 години. Болестите на простата крият сериозни рискове и само ежегодната консултация със специалист уролог може да осигури добра диагностика и дългосрочно решение, ако има проблем. Методите, които използваме в Хил клиник, са модерни, минималноинвазивни и щадящи. Те запазват нормалите функции на половата си система и общото добро състояние на болния.

Хил клиник водеща българска клиника, специализирана в диагностика и лечение на заболяванията на простатата. на потентността. Уролозите ни са с голям опит в лазерното безкръвно отстраняване на простатата. Години наред помагаме на мъже от всички възрасти да се отърват от ДПХ с различна степен на тежест. Резултатът от лазерната хирургия е практически до живот. Известни сме с доброто си оборудване и използването на Зелен лазер, най-новия Холмиум лазер Quanta Cyber или Тулиум лазер за лечение на мъже с увеличена простата.

Прегледите стават след предварително запазване на час по телефона: 02 439 3131.