Преглед на простатата в болница със „зелен коридор“

Много мъже решават да отложат консултацията с уролог заради опасения за безопасност. В настоящия момент специализираните болници като Хил клиник са най-сигурното място за прегледи и лечения. Болниците като нашата, които нямат спешна помощ и пулмологично отделение са предпочитани от пациентите, които имат урологични проблеми.

За да вашата безопасност и да се чувствате спокойни при просещението си в клиниката изработихме специален протокол и прилагаме антипандемични мерки, които може да видите в детайли тук.

В Хил клиник всеки пациенти има „зелен коридор“, т.е. организацията на работата е такава, че той не се среща с други пациенти или с членове на екипа ни, които не са пряко ангажирани с лечението му. Лазерите, които използваме за безкръвно лечение на увеличена простата дават възможност за възможно най-кратък, 24-часов болничен престой. Настаняването става в самостоятелни стаи, с индивидуален сестрински пост. Разбира се, нивото на хигиена и дезинфекция е изключително високо.

Не пренебрегвайте реалните симптоми на увеличената простата заради хипотетични страхове от заразяване. Отлагането на лекарска помощ може да задълбочи заболяването и да създаде сериозни здравословни проблеми. Нашият екип е на разположение да даде допълнителни разяснения по повод всеки допълнителен въпрос, който изникне пред пациентите.

Свържете се с нас на 02 439 3131.