Програма „Проследяващо отслабване“

Когато диетите, прочетени в интернет и списанията, не действат се доверете на научния подход на нашия специалист диетолог д-р Мария Николова.

Програмата й максимално ще ви доближи до идеалното тегло и успешно ще задържите резултата. Индивидуалният хранителен режим, който ще бъде съобразен както с това, което обичате да похапвате, така и с полезните за вас храни, ще е лесен за спазване. Импедансометричното изследване, което ще направи д-р Николова ще определи с точност началната точка, от която тръгвате по пътя си към идеалната форма.

Тъй като процесът изисква време, сме създали специална триразова консултация в индивидуален режим на проследяване. Пакетът от три консултации (лични или чрез електронна поща) е на стойност 280 лв. след приспадане на 20% отстъпка. По време на вашата програма за редукция на тегло може да задавате всички въпроси, които изникнат в последствие, на диетолога си и ще получите адекватни, бързи отговори и съвети, както и промяна в режима, ако има необходимост. Запазете предварително час за първия преглед по телефона: 02/ 439 3131