Програма „Проследяващо отслабване“

Когато диетите, прочетени в интернет и списанията, не действат се доверете на научния подход на нашия специалист диетолог д-р Мария Николова.

Програмата й максимално ще ви доближи до идеалното тегло и успешно ще задържите резултата. Индивидуалният хранителен режим, който ще бъде съобразен както с това, което обичате да похапвате, така и с полезните за вас храни, ще е лесен за спазване. Импедансометричното изследване, което ще направи д-р Николова, ще определи с точност началната точка, от която тръгвате. Това е стартът по пътя си към идеалната ви форма.

Тъй като процесът изисква време, сме създали специална триразова консултация в индивидуален режим на проследяване. Пакетът от три консултации (лични или чрез електронна поща) е на стойност 400 лв. след приспадане на 20% отстъпка.

По време на вашата програма за редукция на тегло може да задавате всички въпроси, които изникнат в последствие, на диетолога си.  Ще получите адекватни, бързи отговори и съвети, както и промяна в режима, ако има необходимост.

Запазете предварително час за първия преглед по телефона: 02/ 439 3131