Процедури СВРЪХЗВУКОВО отслабване 1+1 безплатно

Напоследък интересът към апаратните процедури за свръхзвуково отслабване и радиочестотно стягане на тяло е огромен. Платформата Accent Prime е забележителна в скулптурирането, намаляването на обиколките и тонизирането на кожата. Прилага се успешно в зони като двойна брадичка, корем, бедра, дупе, вътрешна част на ръцете, паласки.

КАКВО Е НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ?

Предлагаме специална оферта – към всяка заплатена процедура получавате още една безплатно. Стойността на една терапия, за една зона е 150 лв. До края на март 2021 получавате две терапии на тази цена.

КАК ДЕЙСТВА АПАРАТЪТ ACCENT PRIME?

Ефективността на процедурата е клинично доказана при различни по степен натрупвания на мазнини – от леки индикации на локални натрупвания до силно затлъстяване. Това е възможно благодарение на патентованата комбинация от студени-вертикални и топли-надлъжни свръхзвукови вълни на честоти, които разграждат мастните клетки. Усещането по време на самата терапия е приятно, а след нея няма никакви следи, оток или синини. В последствие чрез собствения метаболизъм, организмът се изчиства от мазнините.

Терапията е подходяща както за жени, така и за мъже. Препоръчват се 4+1 процедури за максимален и дълготраен ефектл

За повече информация относно процедурата и за да предложим удобен ден и час за първата ви терапия не се колебайте да се свържете с нас: 02 439 3131