Специално предложение за дами 35+

Посрещате есента с кожни несъвършенства, слънчеви петна, дехидратирана кожа, а в същото време разширени пори и черни точки? На какво по-напред да обърнете внимание… Спестявайки ви дилемата, предлагаме с едно посещение в кабинета на дерматолога да намерите решение на всички тези проблеми.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОЕМВРИ

ПАКЕТНА ЦЕНА 560 лв. за мезотерапия на цяло лице и Карбонов пилинг с единствения сертифициран от FDA лазер Hollywood Spectra.

Мезотерапията ще отключи силата на собствената ви кожа да задържа повече вода. Когато става въпрос за мезотерапия, то хиалуроновата киселина е златен стандарт. Въвеждането на продукт с хиалурон с различна концентрация и размери на частиците подобрява структурната функция в кожата.

Най-важното свойство на хиалуроновата киселина е нейната силно изразена хидрофилност. Тя има способността да свързава и задържа водни молекули, като по този начин осигурява ефективна хидратация. Подходяща е за суха кожа, особено за възстановяване след продължително излагане на слънце през лятото.

Карбоновият холивудски пилинг пък ще осигури дълбоко почистване, свиване на порите, регулиране на себумната секреция, повече свежест и здраве. Ще премахне мъртвите клетки, ще заличи дребни несъвършенства и ще придаде на повърхността на кожата „полиран вид“.

Запазете час на 02 439 3131 в Дерма центъра ни в София, на ул. Московска, 29