Веднъж годишно сваляме цената на теста за хранителна нетолерантност

През пролетта, а особено тази пролет, когато се борим с последиците от застояването вкъщи, човек се поглежда в огледалото и решава, че е време за промяна на хранителния режим. Диетите толкова често няма резултат или са с временен ефект, че добрите намерения за по-здравословно хранене бързо остават неизпълнена мечта. Как да подходим разумно към проблема и да се възползваме от последните научни постижения? Няма по-добър начин това да стане от изследването на хранителните нетолерантности. Тестът, който правим в Хил клиник е надежден, лабораторен, достоверен и идва при вас с детайлно описание на храните, към които организмът приема като „врагове“. Когато консумираме тези храни тялото ни реагира с един или повече от тези симптоми:

  • Неврологични смущения – главоболие, депресия, безсъние, умора
  • Кожни проблеми – уртикария, дерматит, акне, сърбеж
  • Дисфункция на дихателната система – астма, персистираща кашлица
  • УНГ прояви– рецидивиращи инфекции, хроничен синузит, ринит, хронична постназална секреция
  • Разклатена функция на храносмилателна система –  обложен език, лош дъх,  постоянен глад, трудно сваляне на свръхтегло, коремно подуване, къркорене на червата, запек или диария, синдром на дразнимото дебелочерво, диспепсия

Когато обаче имаме резултатите от персоналния си тест и съобразим храненето с тях можем да очакваме бързо подобряване на физическата си форма и то по здравословен начин!

За да окуражим повече от вас да си направят теста и да разберат какви са хранителните им нетолерантности, до края на април, временно намаляваме цената на изследването от 280 на 250 лв.

Запазете час предварително и за ваше удобство на 02 439 3131.

Тестът не изисква никаква предварителна подготовка, а резултатите ще изпратим на посочен от вас мейл!