Скин бустер (Skin Booster)

 

 

 

 

 

Skin booster е медицинско изделие за подмладяване, хидратация и стягане на кожата на лицето, шията, деколтето и горната част на ръцете. Препоръчителен е за дами, които пушат, живеят в големите градове, работят в офиси или помещения с централна климатизация, подложени са на стрес и недоспиване.

Скин бустерите са уникална концепция, която набира бързо популярност заради лекотата, с която процедурата се понася от пациентите.

Въвеждането на продукта (хиалуронова киселина) в повърхностните слоеве на дермата става чрез много фина и тъничка игла. Множеството убождания чисто механично стимулират фибробластите, които започват да синтезират повече колагенни и еластинни влакна. Това води до реално повишаване еластичността и младостта на кожата. Самата хиалуронова киселина осигурява дълбока и трайна хидратация, заглажда релефа, заличава малки бръчици и линни. Хиалуронът се свързва с голямо количество вода и формира обемна стимулация на фибробластите. Процесът подължава няколко дни или седмици, затова пълният ефект от поставянето на скин бустър се вижда на 10-12 ден след процедурата.

Дългосрочният ефект на стягане и ревитализация на кожата обикновено се разгръща няколко месеца по-късно. През този период се синтезират нов и повече колаген и еластин, а дермата се обновява и засиява.

Skin booster може да отговори на различни нужди на кожата:

  • при застаряване или фотоувреда
  • при сухота
  • при загубени очертания
  • при тънка кожа
  • при бръчки

 

За консултация и процедура по поставяне на скин бустер позвънете на 02 439 3131

Етикети: , ,