Skin&deep facial mapping

Невероятна технология Clarius, с която разполагаме в Хил клиник, създава своеобразна картография на лицето. Без преувеличение я наричаме футуристична апаратура, която ни разкрива всичко както за кожата, така и за лицето в дълбочина (skin&deep facial mapping). В приложението е интегриран AI, който работи постоянно за усъвършенстване на алгоритмите, като управлява автоматично параметрите на изображението. Така лекарят се фокусира върху своята работа, без да се налага да прави настройки.

КАК СЕ ПРОВЕЖДА

Изследването отнема едва няколко минути, но дава безценна информация за дерматолога. То е абсолютно безопасно за пациента и много приятно като усещане. Единствената портативна машина, която дава повече сигурност на естетичния лекар преди и по време на процедурите, по никакъв начин няма да остави следа по кожата ви.

КАКВА Е ЦЕЛТА

С помощта на AI на Vessel Depth измерваме характеристиките на кръвоносната система в реално време, тъй като всеки човек има уникално разположение на съдовете. Чрез T-Mode™ AI незабавно идентифицираме различните анатомични структури по време на сканиране. При наличие на филъри или конци, може да се проследи дълбочината на тяхното въвеждане. Самият пациент, ако му е любопитно, може веднага да види състоянието на кожата, мускулите, кръвоносните съдове и фасцията с този революционен метод.

 

„Тенденцията AI да навлиза в медицината тепърва ще се развива. В Хил клиник държим винаги да сме оборудвани с иновациите, изкуственият интелект, внедрен в app на ехографа ще ни позволи повече прецизност и безопасност. Вярвам, че използването на Claruis преди първата естетична процедура ще се превърне в златен стандарт за напредналите инжектори, които работят многослойна техника. Без съмнение ще е от полза и в работата ми като референтен лекар на филърите Teosyal и конците Aptos, когато трябва да консултирам други колеги.“ споделя д-р Елеонора Валянова

За да запазите час за skin&deep facial mapping ни позвънете на 02 439 3131.

*Изследването е неотменна част от План365, който предлага концептуална програма за дългосрочно поддържане на външността.

 

Етикети: ,