Случай на пациент с фимоза

ВНИМАНИЕ. Кадрите не са подходящи за лица под 18 години

––

Представяме случай от практиката на уролога ни д-р Георги Георгиев, който има многогодишен опит с лазерно лечение на фимоза. Авторската техника, която използва д-р Георгиев, се отличава с редица предимства в естетично отношение и е предпочитана от пациентите заради своята бързина, безболезненост и лесно последващо възстановяване.

Самата лазерна циркумцизия отнема 15-20 минути, защото д-р Георгиев е много опитен и умел в извършването й, а хирургичната сестра, която му асистира работи в пълен синхрон с него. Последователно се прерязва с помощта на лазерна енергия патологичният пръстен на препуциума, освобождават се двете му части и се ексцезират. Д-р Георгиев използва авторска рингова техника за изключително равномерно и прецизно обрязване, която дава перфектни естетични резултати. Следва бързо зашиване с резорбируеми конци и се поставя лека превръзка.

 

Това е само един от хилядите случаи на излекувана фимоза с лазер. Дългогодшиният опит на екипа ни в лазерната циркумцизия е гаранция за отлично и бързо протичане на процедурата, минамална травматичност за пациента и безпроблемно възстановяване.

За да запазите час за консултация с д-р Георгиев позвънете на тел. 02 439 3131

Етикети: , , ,