Soprano ICE Alma Laser

Soprano ICE студена епилация

Лазерната система Soprano дава възможност на лекаря да създава индивидуална програма за епилация за всеки отделен пациент в зависимост от неговия тип кожа и косми. Изборът е възможен благодарение на комбинацията между SHR – In-motion и HR-Stationary технологиите в една платформа.

Преимуществото е и наличие на различни накрайници за епилиране и на големи, и на много малки зони като междувеждие, уши, зоната над горната устна и др.

Специалната капачка за накрайника, която ползваме при епилация на интимните зони осигурява непостижимо за другите апарати ниво на хигиена. Капачката е индивидуална и ограничава прекия допир на накрайника на лазера с кожата в областта на гениталиите. Тази възможност особено се цени от пациентите.

handpiece-Hygienic-Tip студена епилация

Причината студената епилацията да е толкова различна от останалите методи е третирането с пулсова светлина – голямо количество лазерна енергия, но с малък интензитет нагрява космения фоликул. SHR  излъчва множество къси, нискоенергийнии светлинни импулси. Това постепенно и незабележимо за пациента повишава температурата. Наблюдава се премахване на широк спектър от цветни косми, които трудно се повлияват от традиционните лазери и IPL. 

Другото му предимство, е че може да се прилага върху тъмен фототип кожа дори през летния сезон. Студената епилация въздейства плавно, постепенно и без болка. С приятни, четковидни движения главата на апарата се плъзга по третираната зона и натрупва енергия. Нежеланото окосмяване е премахнато по елегантен, но категоричен начин.

Разбира се за трайно обезкосмена зона са необходими около 6 процедури, както и при останалите методи серията повторения е обусловена от характера на растеж на космите. Пациентите ни ценят тази лазерна платформа заради неповторимото усещане както по време така и след терапията. При завършване на пълен курс ефектът „гладка, обезкосмена кожа“ се запазва за около 10 години при една поддържаща процедура годишно.

 Alma-Lazers епилация

Консулацията със специалист в Хил клиник е безплатна! Можете още сега да запазите час по телефон: 02/439 31 31