Свръхзвуково отслабване и стягане

_Accent Prime_ Hill clinic

За първи път в България именно ние, в Хил клиник започнахме да работим с платформата Accent Prime – процедури за свръхзвуковото отслабване и радиочестотното стягане. Днес, години по-късно, отново ние сме екипът с най-голям опит в прилагането на тези терапии в страната.

Апаратът съчетава последните иновации комбинирането на свръхзвукова енергия и радиочестота (RF) и предоставя ефективни и приятни процедури с индивидуален подход за естествени, дълготрайни резултати.


Какви са преимуществата на СВРЪХЗВУКОВОТО ОТСЛАБВАНЕ?

  • Значително намалява времето на терапията, само 20-минутно третиране на зона
  • Комбинира две технологии за по-добри и дълготрайни резултати
  • Клинично доказана ефективност при различни форми затлъстяване и натрупване на мазнини
  • Доказана безопасност и приятно усещане за пациента по време на процедурата

Как се прилага?

Всеки пациент преминава през първоначална консултация, по време на която се определят зоните, подходящи за третиране и се назначава серия от 4+1 процедури с продължителност само 20 минути. Тази ускорена процедура не е за сметка на качеството, а благодарение на UltraSpeed апликатора, който има много голяма повърхност и работи с по-висока скорост.

accent-prime2

Третирането се извършва през три седмици, през които организмът изхвърля мазнините, контурът на тялото видимо се подобрява и локалните натрупвания изчезват. Пациентите се радват на оптимални резултати: отслабване и стягане на зоната.

 Кои зони могат да се третират?

Премахване на излишната мазнина и стягане на отпусната кожа, видимо подобряване на формата и контурите може да се постигне във всяка зона на тялото, както и в областта на брадичката (т. нар. двойна брадичка, която трудно се повлиява по друг неоперативен начин) и лицевия овал. Терапията е еднакво подходяща и за дами, и за господа.

before-after-liposuction-chin-1b

 

Синергията на свръхзвукова и RF технологии постига значително по-добри резултати от познатите до този момент методи. Студените свръхзвукови вълни селективно унищожават мастните клетки, докато еднополюсната радиочестота ускорява метаболизма, лимфния дренаж и бързото им отстраняване от организма. Прилагането на RF енергия след свръхзвука предизвиква стягащ ефект и подобряване на структурата на кожата и изграждането на нов колаген.

Консулацията със специалист на Хил клиник е безплатна! Можете още сега да запазите час по телефон: 02/439 31 31.