Технология ELOS – нов неоперативен метод за подмладяване

eMax-beautyНовият неоперативен метод за подмладяване се нарича Elos.

За пръв път подмладяването е абсолютно безопасно за здравето: кожата не се реже, не се опъва, бръчките не се запълват с инжекции – кожата се опъва и изглажда сама.

Как се случва това?

Върху подмладяването на кожата на лицето и тялото работи комбинирана светлинна и електрическа енергия.

Апаратът изпраща светлинен импулс към проблемния участък от кожата, импулсът прониква чрез горните слоеве на кожата в дълбочина като по този начин активира образуването на колаген и еластин, които отговарят за младостта на кожата.

Процедурите „събуждат заспалата“, възрастна кожа и й напомнят за това как преди е изработвала колагена си. Кожата се подмладява отвътре и в рамките на 1 година започва сама да образува колаген, както в младостта.

Едва след 1 година вие можете да посетите клиниката отново за 1-единствен сеанс – като отново „напомните“ на кожата си как се изработва колаген и така още една година тя ще работи като млада.

След процедура Elos-подмладяване ви очаква равен, здрав и сияещ тен на лицето. Без изгаряния, без зачервявания, без отоци.

Методът Elos-подмладяване е идеален за активни жени: като процедурата може да се извърши и в обедната почивка. По твърденията на пациентки, преминали курс на подмладяване Elos, процедурата е не само безболезнена, но и приятна.

ELOS е първата и единствена патентована технология за естетична медицина, съединяваща 2 енергии: биполярна радиочестота и оптическа светлинна енергия. В превод от английски ELOS означава „електрооптическа синергия“.

how_it_works

При тази технология няма недостатъци, характерни за светлинната енергия – процедурите са безопасни и ефективни при всички типове кожа.

Принципът на комбинирата енергия дава възможност да се използва по-малко светлинна или лазерна енергия, отколкото при обикновена светлинна терапия, затова и рискът от странични ефекти се намалява до минимум, а пациентът по време на процедурата не чувства болка.

Всеки апликатор Elos е снабден с контактно устройство за охлаждане, което охлажда повърхността на кожата до 5°C, а патентованата активна система за контрол на кожата измерва измененията в температурата на кожата след всеки подаден импулс. По този начин се осигурява безопасност на процедурата и комфорт на пациента.

ELOS = лазер + интензивна импулсна светлина + радиочестота

Bi-polar%20RF%20Treatment

ELOS се използва за следните процедури:

  • подмладяване и стягане на кожата
  • изглаждане на бръчки на лицето
  • лечение на разширени повърхностни капиляри и вени на краката с ширина до 0,4 мм
  • премахване на нежелано окосмяване