TEOSYAL REDENSITY уникален дермален филър, с който кожата заблестява

d290_1944Най-новият продукт на световноизвестната лабораторията Теоксан има удивителен ефект върху кожата и способността й да отразява светлината.

Последният филър освен хиалуронова киселина съдържа балансирана комбинация от аминокиселини, антиоксиданти и витамини.

Добавените обезболяващи средства правят процедурата една от най-приятните инжекционни терапии.

Само след 2-3 процедури се постига уплътняване на дермата, изсветляване на тена, положителна промяна на тургура, която е непостижима с прилагането на козметика или други обичайни грижи за лицето и шията.

Естетичният дерматолог на Хил клиник д-р Лидия Ванеска участва в международното представяне на продукта по време на Anti-Aging Medicine World Congress – Монако, Монте Карло заедно с най-известните имена в бранша като дерматологът на звездите в Маями д-р Брандт и прочутите в Холивуд и Боливуд д-р Галдари, д-р Де Майо и д-р Кери.

d290_1945REDENSITY ІІ е специално създаден за околоочната зона и „слъзната долина“, като с негова помощ мигновено се заличава умореният вид на очите, с максимален комфорт за пациента и минимални странични ефекти.

В Хил клиник успешно ползваме продукта и за третиране на зони като пачи крак, горен и долен клепач, тъмни кръгове и скули – пълно освежаване на средната част на лицето.

Заповядайте на БЕЗПЛАТНА дерматологична консултация, като запишете предварително час в удобно за Вас време на 02/ 439 31 31.

Етикети: , , ,