Teoxane пуска официалното си видео с референция от д-р Лидия Ванеска

 

Лабораториите Теоксан са водещ производител на дермални филъри и козметични продукти на основата на хиалуронова киселина. Марката е сред най-престижните и популярни в бюти индустрията, създадена през 2003 г. в Женева, Швейцария.
Тяхна разработка е и специален уред за равномерно инжектиране на филъри Teosyal Pen, с който дерматолозите в Хил клиник, които следят иновациите и ги въвеждат в страната, започнаха да работят първи в България.

Днес, две години по-късно, референцията на д-р Лидия Ванеска, естетичен дерматолог в Хил клиник – София, е включена с професионална оценка на уреда във видеото, което марката разпространява в цял свят. Технологичните нововъведения на Teoxane са създадени, за да усъвършенстват работата на дерматолозите и да им дадат по-голяма свобода на действие по отношение корекции с филъри.

Използвайки Теосиал пен в практика си д-р Ванеска натрупва сериозен опит и се нарежда сред малкото международно известни лекари, чието мнение тежи и се чува. Включването на нейните наблюдения и заключения като част от представянето на Teosyal Pen е висока оценка за нивото на нейната работа и качествата й на дерматолог. То е още едно потвърждение за високата й експертиза в сферата на естетичната медицина, този път дошло извън границите на България.

Гледайте видеото тук:

Етикети: