Топ-журналистката Ива Дойчинова се грижи за красотата си в Хил клиник

Мезоконците са изключително иновативна и специализирана дерматологична процедура – световен супер хит в бюти индустрията! Много звезди от шоу бизнеса предпочитат този тип неинвазивно „биоармиране“ пред класическият оперативен лифтинг. Безболезнена и ефективна, процедурата Lead Fine Lift бързо се наложи и у нас.

 

_MG_8298 www

Познатата на всички от телевизионния и радио ефир журналистка Ива Дойчинова се подложи на процедура за поставяне на мезоконци по специална схема за млада кожа след консултация с д-р Валянова. Резултатът, постигнат чрез метода, е дълбока стимулация, лифтинг и цялостна ревитализация на лицето.

_MG_8268 www

 

Очарователната Ива сподели, че не е усетила болка, а само леко придърпване на третираните зони и с нетърпение очаква действието на мезоконците в дълбочина през следващите няколко седмици, когато ще се усети пълният ефект на този физиологичен лифтинг.

 

Подкожното въвеждане на стерилните 3D конци става чрез висококачествени и много фини игли, като практически може да се третира всяка част от тялото. Самите нишки, изработени от полидиоксанон, използват иглите-водачи, за да се закрепят чрез зъбчестата си структура в дълбокия слой на дермата под определен ъгъл. Веднъж образували своеобразна подкожна мрежа те бавно, в течение на няколко месеца се разграждат, стимулират образуването на нов колаген, стягат и повдигат отпуснатите участъци. Без разрези, кръвозагуба и отстраняване на тъкани, само с няколко микроскопични следи от убождане лекарят постига забележително подмладяване. Схемата на поставяне на биоконците е специфична за всяко лице и състояние на кожата. Само опитен, добър дерматолог, който познава отлично лицевата структура и реакцията на кожата, може да постигне желания ефект.

 

За методът тредлифтинг в Хил клиник използваме качествени материали, които осигуряват максимална съвместимост с организма и липса на алергични реакции.

 

Predi_Sled www

 

Идеалният пациент за тредлифтинг е в добро общо здравословно състояние, без остри възпаления и инфекции, без проблеми с кръвосъсирването и имунната система.

За повече информация относно процедурата ни позвънете на 02 439 3131

Етикети: , , ,