Трансформиращата сила на ензимите в дерматологията

Рекомбинантните ензими изгряха в света на неоперативната естетики и бюти мениджмънта с огромна сила. Те успяват да ремоделират областите с отпусната кожа, да разбият липоцитите /особено ефектно това става при двойна брадичка или мастни торбички под очите/, да изгладят забележително бързо целулита. Всеки заслужава да се чувства добре в кожата си, затова на особен интерес се радва приложението на PBSerum при отстраняване на стрии или белези.

Ензимите в продуктите от линията PB Serum са липаза, колагеназа и лиаза. Те действат синергично в борбата с фиброзните процеси и естествено стимулират тялото да разгражда нови колагеновите влакна. Допълнителен техен ефект е дренирането на задържана вода и подобрената пропускливост на тъканите.

PBSerum High заличава постхирургичните фибрози и белези от всякакъв произход, PBSerum Medium прогресивно намалява локални мастни натрупвания и изглажда целулита, а PB Serum Low стяга кожата, леко я повдига и тонизира, увеличава еластичността и гъвкавостта, подобрява микроциркулацията.

Научете повече на 02 439 3131

 

Етикети: ,