Трета международна експертна среща с участието на д-р Валянова

В началото на есента проведения в Барселона WEM (World Experts Meeting) внесе новости в техниките за поставяне на така желаните от пациентите биоразградими конци Silhouette Soft™ . Създадени на базата на полимлечна киселина (PLA) тези продукти са биосъвместими, биоусвояеми и активно стимулират производството на колаген. В същото време при подходящо позициониране те предефинират и лифтират лицето, включително повдигат веждите, оформят скулите, изглаждат деликатната зона на шията, челото, премахват средни и дълбоки назолабиални бръчки.

wem мезоконци хил клиник

Най-новата концепция, демонстрирана по време на експертната среща в института Javier de Benito, на която беше поканена  д-р Валянова, беше поставяне на повече на брой и по-къси конци. Стана ясно, че като начин на моделиране се предпочита имплантирането на  двупосочни биоразграждащи мезоконци със мощен ревитализиращ и стягащ ефект.

 Програмата, водена от д-р Роберто Пизамильо, включваше подходи за напреднали в корекция на лице /U техника, Criss-cross техника/, корекция на шия, корекция на паднали вежди /L техника, U техника/, корекция на коремна област и вътрешна част на ръцете.

Комбинацията с биостимулиращия филър Елансе, ботокс, лазерни процедури, радиочестотни терапии и хиалуронови пълнители прави антиейдж ефектът напълно постижим. Малко са специалистите, които успяват да създадат различна комплексна програма, съобразена със спецификите на всяко отделно лице. Нашите естетични дерматолози работят отдавна както със Silhouette Soft, така и с ELLANSE, познат като „течни конци“. Те притежават и непрекъснато усъвършенстват умението да съчетават различни методи, да подбират най-подходящите терапии, където е и ключът за перфектните резултати в практиката им.

Ако имате интерес към нехирургичния лифтинг с резорбируеми конци може да запазите предварително час по телефона: 02 439 3131 и напълно безплатно да се консултирате с някой от нашите специалисти.

Етикети: , , , ,