Три златни награди за Хил клиник Естетична дерматология

На първите, проведени в България Aesthetic&Medical Beauty Awards 2022, естетичните дерматолози от Хил клиник грабнаха ТРИ ЗЛАТНИ МЕСТА в най-трудните категории. Д-р Елеонора Валянова беше отличена за случай на извършен неоперативен фейслифтинг, д-р Лидия Ванеска спечели журито със случай на неоперативен бодилифтинг, а на д-р Румяна Кожухарова беше присъдено злато в категория „Най-добра иновативна инжекционна процедура „. Това поредно признание за високия им професионализъм идва от голямо международно жури.

Случаят, представен от д-р Валянова, е на дама на средна възраст, при която са използвани два набора конци Visage Excellence HA с две входни точки на въвеждане. Вградените нишки армират, укрепват и репозиционират меките тъкани и лигаменти. Резултатът е впечатляваща фейслифтинг, който стои много естествено и красиво.

Процедурата, с който д-р Ванеска беше номинирана, представлява неоперативен бодилифтинг на зона корем. Резултатите след корекция с Aptos Body са отлични и ще се разгърнат още повече в следващите седмици, тъй като в продължение на повече от година конците се разграждат. Междувременно налице е механичен лифтинг и постоянното отделяне на активните компоненти в кожата. Това стимулира образуването на нова, стегната съединителна тъкан.

Извършеният от д-р Кожухарова  Jalutox на шия“ е иновативна и много резултатна техника за неинвазивно подмладяване на шията. Методът представлява комбинация в една процедура на продукта Jalupro с аминокиселини за биоревитализация + ботокс. Терапията има за цел да релаксира платизмата и да изглади зоната. Въвеждането става с тъничка игла и почти не се усеща от пациента, но ефектът е прекрасен, благодарение на аминокиселините, които спомагат обменните процеси в клетките и увлажняващия аген хиалуронова киселина.

Поздравления за получените награди!

Етикети: , , ,