Уъркшоп за лазерно премахване на капилярни и венозни мрежи в Хил клиник

Д-р Валянова третира успешно и с моментален ефект "спукани" капиляри в една от най-засегнатите при дамите зони - долни крайници

Д-р Валянова третира успешно и с моментален ефект „спукани“ капиляри в една от най-засегнатите при дамите зони – долни крайници

Д-р Адриан Аврам беше обучаващ лектор на последния уъркшоп с фокус лазерното заличаване на „спукани“ капиляри и венектазии.

Дерматолозите на Хил клиник д-р Валянова и д-р Ванеска разполагат с единственият в България лазер Nd:YAG последно поколение, разработка на лидера в бранша DEKA.

Апаратурата позволява абсолютно безопасно и безболезнено да се третират загрозяващите червени и сини петна, получени от разширени вени и спукани капиляри по лицето и тялото и се препоръчва като „златен стандарт“ за лечението им.

Техниката е разработена така, че да не засяга околните тъкани, а вграденото охлаждане превръща процедурите в приятна терапия.

Ефектът е отличен, като при венозните съдове на устните и единични „спукани“ капиляри заличаването е мигновено.

Фиксирана дължина на вълната 1064 nm прави лазерът подходящ също за подмладяване и трайна епилация при някои фототипове кожа. С успех Synchro FT се прилага за лечение на гъбички по ноктите на ръцете и краката.

Д-р Ванеска третира внимателно съдови звезди по лицето. За окончателното им премахване е достатъчна само една процедура

Д-р Ванеска третира внимателно съдови звезди по лицето. За окончателното им премахване е достатъчна само една процедура

Етикети: , , , , ,