Уролози в Хил Клиник

operation room www

 

Специалистите в отделение „Урология” са високо квалифицирани лекари, които имат възможност да работят в екип с най-известните в света уролози от ранга на проф. Д-р Щолценбург и д-р Санча. Тяхната компетентност е неоспорима, качествата им на диагностици се подкрепят и от отличната работа на ултрамодерната клинична лаборатория, с която Хил клиник разполага.

Д-р Боцевски, д-р Георгиев и д-р Деримачковски трупат опит от ежедневната си практика с пациенти с урологични проблеми. Десетки хиляди консултирани и хиляди оперирани с лазер или по лапароскопски метод болни дължат на тях оздравяването си. В кръга на професионалните умения на специалистите ни са диагностика и лечение на:

– увеличена простата

– рак на простатата

– инконтиненция

– уринарни инфекции

– фимоза

– СПМ

– камъни в пикочен мехур

– камъни в бъбреците

– реконструктивна урология

– вазектомия

 

uve1

Екипът прилага успешно най-модерните методи за лечение, вкл. единствения в България Зелен лазер за безкръвно отстраняване на увеличена простата, лапароскопско лечение при рак на простата, бъбреци и др.

Консултант в Хил клиник е доц. Красимир Янев, чието професионално мнение подкрепя становището на д-р Боцевски, д-р Георгиев и д-р Деримачковски така, че пациентът да получи висококачествена диагностика и най-подходящо лечение.

 

Повече информация за нашите специалисти:

Д-р Александър Боцевски  – уролог Хил Клиник

Д-р Георги Георгиев – уролог Хил Клиник

Д-р Горан Деримачковски – уролог в Хил клиник

проф. д-р Йенс-Уве Щолценбург – консултант урология

д-р Фернандо Гомес Санча – консултант урология

Доц. Красимир Янев – консултант урология

 

За да запишете час за преглед при уролог в София се обадете на тел. 02/439 3131

Етикети: , ,