Успехът на радикалната простатектомия е в ръцете на уролога

„С перфектния екип на Хил клиник д-р Боцевски и д-р Георгиев помагаме на мъже с рак на простатата чрез операция по щадящ, лапароскопски метод.“ сподели световноизвестният експерт в студиото на предаването Преди обед.

„Консултациите, изследванията и взимането на биопсия, които извършваме са според златните медицински стандарти. Радикалната простатектомия осигурява на мъжа запазване на сексуалната функция, контрол над пикочния му мехур и го излекува от рака!

Тайната на успешната операция – ТЯ НЕ Е В ИНСТРУМЕНТИТЕ, било то и роботизирани, а в уменията и знанията на УРОЛОГА, който я извършва! Техниката е толкова добра, колкото хирургът, който стои зад нея. А да бъдеш отличен специалист в радикалната простатектомия се изисква години работа със съответния метод, множество извършени операции и съвършен синхрон с добре обучен екип от уролози, анестезиолози, операционни сестри и помощен персонал. Именно в тази комбинация се крие и успехът на екипа на Хил клиник в онкоурологията!

За повече информация или консултация на мъже с простатен карцином при проф. Щолценбург в София, Хил клиник позвънете на 02 439 3131.

Етикети: , ,