За първи път лифтинг по метода Aptos в Бургас

Очаквайте на 6-7 юли 2018 г. д-р Елеонора Валянова – водещ естетичен дерматолог от Хил клиник като гост-специалист в Бургас!

За първи път в града тя ще извършва процедури по световноизвестния метод за неоперативен лифтинг и подмладяване с конците Aptos. Резобрируемите конци повдигат отпуснатите тъкани, извършвайки много деликатен, но качествен лифтинг с дългосрочен резултат и с минимален въстановителен период след процедурата.

д-р Елеонора Валянова Хил клиник дерматолог

 

За консултация и процедури /б отокс, мезоконци и конци с лифтинг ефект, филъри, първият в света БИО органичен филър, хиалуронова киселина, плазмотерапия на лице, скалп, тяло и мезотерапия/ може да запазите час на тел. 0888 446833 или 056 84 05 76

Както знаете, д-р Валянова е първият естетичен дерматолог в България, който започна поставянето на филъри по безболезнен начин с използването на уникалната роботизирана система на Teosyal Pen, с който продуктът се въвежда плавно и равномерно. Нейните умения в инжекционните антиейдж и коригиращи методи е призната както в страната, така и извън границите й. Благодарение високия си професионализъм и дългогодишна практика е избрана за референтен лекар за територията на България, т.е. обучава свои колеги в техниките на поставяне на филъри и мезоконци.

В графика на д-р Валянова може да си направите и тест за хранителна нетолерантност, както и консултация за различни козметични дефекти по кожата на лицето и тялото.

 

Етикети: ,