За първи път в България био имплант Algeness

Този уикенд по време на уъркшоп в Хил клиник под супервайзърството на известния д-р Ömer Buhşem (признат като един от най-добрите естетични лекари в Турция и Председател на турското дружество по лицево-челюстна хирургия) за първи път в България бяха поставени единствените органични, изцяло разградими филъри Algeness.

Д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова от Хил клиник бяха пионерите, извършили първи корекции на скули, брадичка, назолабиални и марионетни линии с иновативния биоимплант. Те приложиха специална техника, комбинираща микроижекционно поставяне и масаж, като скулптурираха в желаните форми лицата на 10 пациентки

dr Omеr Buhsem dr Valianova

д-р Ванеска dr Omеr Buhsem dr Omеr Buhsem dr Kozuharova д-р Кожухарова

Ефектът от Algeness се запазва около 12 месеца или по-дълго в зависимост от индивидуалния метаболизъм на организма, количеството и дълбочината на поставяне на продукта.

Резултатите от извършените с внимание и умение процедури бяха удивителни: създаване на контролиран обем, контуриране в желана линия, подмладяване, повдигане и компенсация при кожни депресии. Дамите, на които бяха поставени органичните импланти, харесаха както естетичния ефект от процедурите, така и факта, че продуктът е 100% натурален, без химикали и разтворители, създаден на базата на пречистен агарозен гел.

Био филърът е съвършено безопасен и не активира имунна реакция, не се наблюдаваха никакви алергични прояви. Благодарение на опитността на нашите лекари нямаше кървене, отоци, синини. Кожата буквално минути след процедурата беше успокоена, което задоволи и най-взискателните пациенти.

Материалът, от който е изпълнен филъра има характерна молекулярна и биофизична структура, която постига резултат ведага, а не разчита на постепенното привличане на вода и създаване на обем, както това става при продукти с друго съдържание.

За повече информация относно Algeness или за да запазите час за терапия биоимпланта позвънете в Хил клиник на тел. 02/439 3131.

 

Етикети: , , ,