За първи път в Сп. Световна урология публикация на български лекари!

pic world J Urol

 

 

 

Най-престижното научно издание в света публикува труд на д-р Санча, д-р Боцевски, д-р Коцев и д-р Георгиев по въпросите на лазерната урология!

Екипът на Хил клиник, известен с огромния си опит при отстраняване на увеличена простата със Зелен лазер споделя с международната урологична общност своята успешна практика. Във фокуса на материала е методът на енуклеацията, който прави възможно безкръвното и безопасно отстраняване дори на много големи простати, над 100-грамови жлези. Създаден специално за лечение на ДПХ Зеленият лазер е коронован като новият „крал“ в лазерната хирургия – абсолютната алтернатива на отворената операция. Зеленият лазер запазва сексуалната функция на мъжа и неговата континенция /способността контролирано да уринира/, като му осигурява гарантирано силна струя.

Публикацията е огромно признание за експертизата и качеството на медицинската и научна работа на уролозите на Хил клиник.

 

Тя е поредното доказателство, че в България съществува болнично заведение на световно ниво, екип от обучени и изключително умели уролози, което дава възможност на всеки пациент за безкръвно, ефективно лечение.

 

Впечатляваща ехографска снимка, на която се вижда перфектната работа на уролога и пълното отстраняване на хиперплазиралата простатна тъкан

Впечатляваща ехографска снимка, на която се вижда перфектната работа на уролога и пълното отстраняване на хиперплазиралата простатна тъкан

Етикети: , , , , , , ,