Заличаване на разширени капиляри

Разширените капиляри са естетически дефект, който има ефикасно решение благодарение на лазерната система Synchro FT от последно поколение на DEKA.

Как действа лазерът Synchro FT?

0008087153U-565x849Лазерът доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвоносния съд.  Моменталната коагулация слепва стените на капиляра и го унищожава, а кръвта се оттича към по-големите кръвоносни  съдове. Тъй като стените на капилярите са изградени само от един слой епитални клетки и са изключително тънки, цялата процедура протича за няколко секунди.

Ефектът е мигновен. Резултатът е траен. Обикновено няма нужда от последващи терапии. На мястото на съдовата звездичка никога повече не се появява нова.

По време на манипулацията могат да се усетят кратки «парвания» на третираните участъци.

Отстраняването на увредените съдове се извършва без да се нарушава целостта на кожата и без други нежелани странични ефекти.

Какво казват топ-специалистите за Synchro FT?

synchro ftПроф. Д-р Пиеро Камполми, Катедра по дерматология Университет на Флоренция, Италия:

„Брилянтна технология, която благодарение на заменяемите филтри спестява време и се адаптира мигновено към фототипа на отделния пациент.“

Д-р Елеонора Валянова, eстетичен дерматолог, Хил клиник:

„Впечатлена съм от резултатите, които постига лазера само след една процедура. За мен е удоволствие, че пациентите ми са доволни от резултата, а аз съм сигурна в безопасността на техниката от медицинска гледна точка. Сегментирането на импулса ми помага да третирам адекватно всека отделна кожа спрямо спецификата й.“

Д-р Румяна Кожухарова, eстетичен дерматолог, Хил клиник:

„Новият Synchro FT е подходящ за всеки фототип. Това е много важно в моята практика и наред с отличните резултати при третиране на капиляри и епилация мога да го наредя сред топ-иновациите, с които разполагаме в Хил клиник.“

Вижте начини да се свържете с нас за допълнителна информация и записване на час за безплатна консултация с нашите специалисти. Можете да се обадите и директно на тел. 02 / 439 31 31.