Защо да избереш Хил клиник, за да излекуваш простатата си?

Какво получава всеки мъж, посетил Хил клиник за профилактичен урологичен преглед?

 • Прецизен преглед и диагностика. Според световните медицински стандарти само прегледът при уролог (ректално туширане) не е достатъчен. Европейската и Американската урологични асоциации препоръчват ехография и PSA  – туморен маркер. Ние в Хил клиник поддържаме изключително високо ниво при диагностика състоянието на простатата при мъжа. Освен детайлно снемане на анамнеза, анализ на специалния Международният простатен симптоматичен индекс (МПСИ, IPSS), ехографско изследване, определяне обема на жлезата и остатъчната урина се прави задължително и кръвен тест PSA.
 • Внимание от страна на един от най-добрите уролози с огромен опит в диагностиката и лечението на всички заболявания на простатата. В Хил клиник са успешно оперирани над 7 500 пациента с доброкачествено увеличена простата, което ни нарежда сред болничните заведения с най-голям брой извършени лазерни манипулации в света. Обадете се на тел. 02 439 31 31, за да запишете час за консултация при нашите опитни уролози д-р Боцевски, д-р Деримачковски, д-р Георгиева или д-р Георгиев!
 • Изключителна лазерна техника – немски Холмиум лазер, модерен Тулиум лазер и Зелен лазер, създадена специално за отстраняване на увеличена простата и възможност операцията да се извърши от д-р Фернандо Санча. Когато диагнозата е доброкачествено увеличение на простатата имаме уникално решение – безкръвна и безболезнена лазерна операция.  Процедурата е бърза, безболезнена, безкръвна и безопасна. Още на следващия ден пациентът се прибира вкъщи без ограничения в ежедневието. Урологичният лазер е единствена възможност за пациенти с диабет, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, анемия. Той спестява кръвопреливане, болничен престой, превръзки, смяна на катетри и куп други неудобства. И нещо много важно – гарантира запазването на сексуалната функция при мъжа! 
 • При необходимост – надеждна и точна биопсия на простатата, която е единственото изследване, показващо наличие на злокачествен процес
 • Комфорт и лукс по време на краткия престой в болницата, обстановка, близка до домашната и персонални грижи от страна на обучен и внимателен медицински персонал.
Доброкачествена хиперплазия на простата

Доброкачествена хиперплазия на простата

Как да разберете, че започват проблеми с простатата? Отговорете на някои от следните твърдения:

 • Напоследък зачестява нуждата ми за уриниране
 • Налага ми се да ставам няколко пъти през нощта
 • Уринирането ми е затруднено, в някои случаи е на капки
 • Струята на урината е слаба и не описва дъга
 • Уринирането ми е съпроводено от болка и/или парене
 • Понякога имам кръв в урината или спермата
 • Дори и след уриниране нямам усещане за освободен пикочен мехур

Ако дори и на едно от твърденията сте отговорили с „Да“, не отлагайте консултация с уролог, за да не заплатите твърде висока цена със здравето си.

Потърсете ни и запазете час!

02/ 439 31 31

За да вашата безопасност и да се чувствате спокойни при просещението си в клиниката изработихме специален протокол и прилагаме антипандемични мерки, които може да видите в детайли тук.

Етикети: , , , , ,