Звездата в лазерната епилация Duetto MT е в Хил клиник

С огромно удоволствие представяме пред пациентите на Хил клиник нашето ново съкровище – апарат за трайна лазерна епилация Duetto MT (иновационна миксирана технология).

Въпреки, че лазерната епилация традиционно се смята за по-скъпия метод, то той спестява време, неудобство, усилия и пари в дългосрочен аспект. За разлика от депилацията, епилацията засяга не само видимата част на космите, но и фоликула. Разрушавайки целия косъм, лазерната епилация осигурява гладка и обезкосмена кожа за голям период от време. В същото време новият ни апарат Duetto MT е безопасен като процедура и елиминира проблема с врастналите косъмчета, които са неприятен страничен ефект при бръсненето, например.

За оптимален ефект е необходимо да се направят пет до шест сесии, като за лицето те са през на 4 – 6 седмици. Когато третираме корем, интимна зона, гърди, гръб, подмишници увеличаваме периода на 6 – 8 седмици. Краката третираме веднъж на 8 – 10 седмици.

Системата Duetto MT притежава александритен и Nd:YAG лазери, съответно 755 nm и 1064 nm, които може да се ползват в единични или комбинирани емисии. Duetto MT може да отговори на нуждите на всеки пациент, на всеки тип кожа. Апаратът притежава контактно охлаждане, което спомага за по-доброто пациентско преживяване по време на терапията.

 

Смесената технология на Quanta прави това устройство едно от най-модерните и с отличен ефект в трайното премахване на нежелано окосмяване.

 

Запазете час за своята първа Duetto процедура в Хил клиник: 02 439 3131

Етикети: , ,