Лифтинг на корем чрез конци

Уникална и много ефективна процедура, демонстрирана в ефира на „На кафе“ по Нова телевизия на поставяне на конци в зона корем за неоперативен лифтинг на отпуснатата кожа. Областта често след бременност или рязки колебания в теглото създава проблеми като кожата преразтяга. Поставянето на комбинация от различни видове като структура и действие конци видимо уплътнява кожата и стяга зоната. Окончателният ефект се постига след няколко месеца и се запазва няколко години.

На пациентката, качила близо 50 кг при бременност бяха сложени линеарни Мезоконци Lead Fine Lift за подобяване на състоянието на кожата в най-външната част на корема, а отпуснатата средна част беше повдигната чрез поставяне на два броя 50 см конци с лифтинг ефект.

Д-р Елеонора Валянова, която е обучаващ лекар за поставяне на конците, направи ПЪРВАТА В БЪЛГАРИЯ демонстрация на живо за лифтинг зона „корем“ в тв предаване „На кафе“. Излъчиха и това видео, заснето в кабинета й, а първичните резултати от механичното повдигане на тъканите ще се усилва във времето и следващите 3-6 месеца коремът ще се прибира все повече и повече, а кожата ще се уплътни и ще придобие предишната еластичност

За повече информация относно процедурата: 02 439 3131, Хил клиник

 

Етикети: ,