Вазектомия БЕЗ СКАЛПЕЛ

Уникалната технология, с която извършваме вазектомия в Хил клиник е по-щадяща и с по-добър естетичен ефект от традиционният метод, при който се използва скалпел, а след това разрезите се зашиват. Вазектомията без скалпел се извършва за по-малко от половин час, не изисква болничен престой и е макимално комфортна за мъжа. Имаме огромен опит в извършването на вазектомии, вероятно в Хил клиник се извършват повече от 80% от вазектомиите в България.

Процедурата е деликатна, абсолютно сигурна като контрацептивен ефект и с минимален възстановителен период. Повече подробности вижте от видеото, а за лична консултация запишете час предварително по телефона: 02 439 3131

 

Състоянието след вазектомия е перманентно, не се налага допълнителна контрацепция, предпазването от нежелана бременност е гарантирано. Процедурата е по-евтина, по-краткотрайна и по-ефективна в сравнение със стерилизацията при жените. Добър избор за всеки мъж, който не желае да става повече баща. Важно е да се отбележи, че вазектомията предпазва от забременяване, но не и от болести, предавани по полов път!

Процедурата не засяга способността на мъжа да поддържа ерекция и да еякулира. Тестисите му изглеждат по същия начин, спермата е в същото количество, но в нея не се съдържат сперматозоиди. Много двойки споделят, че след вазектомия правят по-свободен, спонтанен и задоволяващ секс, нямат притеснения.

Запазете час за консултация в Хил клиник на 02 439 3131

Етикети: ,