Д-р Кожухарова за JALUPRO Super Hydro

Безпрецедентно голямо количество хиалуронова киселина има в най-новия продукт от серията Jalupro – цели  80 mg хибридна HA от два различни вида. JALUPRO SUPER HYDRO има сложен състав: незаменими аминокиселини, биомиметични пептиди и хиалуронова киселина. Той подкрепя лигаментите като осигурява по-младежко лице с подчертан овал. Може да се използва за биоревитализация също в зоните шия, деколте, ръце и дори корем.

Ефектът е хидратиране на кожата в дълбочина и своеобразно реставриране на структурата, която поддържа лицето. Самата терапия се извършва от обучен специалист по точно определен начин. Най-често се инжектира в 6-8 биоактивни, реперни точки от всяка страна на лицето. Тези точки идентифицират определени анатомични зони и лигаменти на лицето, които подлежат на стимулиране и лифтинг. След инжектирането се чувства само леко опъване, без да е неприятно. Пълното разгръщане на ефекта може да се очаква 4-5 дни след въвеждането му. Еднакво подходящ и за жени, и за мъже. Може да се използва като първа стъпка преди тредлифтинг при хора, които са подходящи за процедурата.

Вижте интервюто на д-р Румяна Кожухарова относно терапията с аминокиселини и запазете час за процедура при нея на тел. 02 439 3131

 

 

Етикети: , ,