Естетични корекции при мъжете

Подходът към мъжкото лице е различен, затова естетичните дерматолози винаги работят, съобразявайки се със спецификата на корекците. При господата крайният резултат трябва да е максимално естествен, да усилва мъжественото излъчване, да подчертава ъглите, да доминира брадичката, скулите, добре изразената долна челюст, спокойни вежди, прав нос.

Атрактивното мъжко лице има своите закони и пропорции, които естетичните дерматолози в Хил клиник знаят отлично.

  • Във възрастта до 20-25 години преобладават мъжете, които се борят с акнето и процедурите обикновено са за овладяване на това състояние и заличаване на белезите, оставени от възпаленията.
  • Между 25 и 40 една от любимите процедури на мъжете е трайната лазерна епилация, особено при онези от тях, които тренират и искат мускулите да са по-подчертани на обезкосмено тяло.
  • След 40 господата обикновено се обръщат към нас за ботокс, който да заличи мимическите бръчки на челото и да „отвори“ погледа, понякога за пълнителни, компенсиращи обем в брадичка и долна челюст, а малко по-късно и за неоперативен фейслифтинг с конци.

В периода на андропауза оплешивяването е проблем, заради който много мъже посещават кабинетите на дерматолозите ни. Многобрайни са исканията за премахване на двойна брадичка. Не са малко и хората от различни възрасти, които търсят неоперативна корекция на носа с конци, където нашите лекари са ненадминати като опит и изкусност.

Разберете повече по темата:

Етикети: , ,