Иновативна 3D система за операции при рак на простата и бъбрек

Представете си разликата между обикновен филм и 3D кино. Изображението при 3D е много по-реалистично, детайлно и ярко. А сега си представете как в операционната хирургът има не просто изображение на органа, а HD 3D видеоскоп за възможно най-добрата визуализация. Това е реалност в Хил клиник – при нас лапароскопските операции на пациенти с рак на простата и бъбрек се извършват с единствената света техника за възприемане в дълбичина на анатомичните структури.

Благодарение на сътрудничеството ни с един от най-великите хирурзи на нашето съвремие проф. д-р Йенс-Уве Щолценбург в клиниката се внедри последно поколение 3D хирургична система за лапароскопски интервенции.


Досега лекарите отчитаха редица слабости на 3D системите – бяха с по-тъмни изображения, предизвикваха бързо умора на хирурга и страничните изгледи изискваха цялостно завъртане на обхвата, което водеше до визуални парадокси.

Новият ENDOEYE FLEX 3D Videoscope преодолява тези слабости и дава ярко, естествено 3D изображение с до 100° панорама във всички посоки. Така урологът може да вижда цялата перитонеална кухина и да извършва операцията със значително по-голяма сигурност и точност. Дизайнът на лещата е от съществено значение за усещането за дълбочина, което се доближава максимално до естественото за човешкото око. С дълбочината на рязкост от 18 до 100 мм, ENDOEYE FLEX 3D елиминира необходимостта от ръчно регулиране на фокуса.

Иновативната технология дава редица предимства по отношение скоростта на операцията и точността на хирургичната намеса, които са ключови за успешното лечение на онкоболни пациенти. Хил клиник е болнично заведение от нов тип, в което обединихме опита на международно признати експерти, обучени български лекари, висококвалифициран екип от анестезиолози, сестри, помощен персонал и наистина последните достижения на медицинската техника. Така предоставяме на нашите пациенти професионални решения и лечение на световно ниво в онкоурологията.

В Хил клиник консултацията с уролог на пациенти с рак на простата или бъбрек е БЕЗПЛАТНА, ако запазите час на 02 439 3131.