Поредната АКАДЕМИЯ Lumenis® MOSES в България

Хил клиник отвори врати за поредната АКАДЕМИЯ Lumenis® MOSES за лазерно лечение на простата с международно участие.

Лектор и демонстратор на операциите с MOSES Pulse™120H на Lumenis е световноизвестният д-р Фернандо Санча. Участници са д-р Агулар от Аржентина, д-р Кафка и проф. д-р Chertin от Израел.

Новото поколение лазер на Луменис, който носи името на библейския герой Моисей предлага на опитния оператор неизчерпаеми възможности да премахне увеличената простата без значение от нейния размер или наличие на камъни, защото комбинира в себе си и пулсова технология за разбиване на урологични конкременти. Гостите са впечатлени от сработения екип, под ръководството на д-р Санча, с който операциите преминават експедитивно и с максимално качество.

„Изключително сме впечатлени от съвършената техника на д-р Санча – неговият метод за енуклеация запазва важни за пациента анатомични структури, но премахва завинаги симптомите на увеличената простата. Отделената тъкан отива на хистологичен анализ. Няма нищо по-добро, което модерната медицина може да предложи. Това е върхът!“ споделя именитият израелски уролог проф. Чертин.
Вече десетилетие в България нашата клиника практикува изключително модерния лазерен подход при лечение на увеличена простата. Безкръвност, прецизност и минимализиране на страничните ефекти при лазерна вапоризация или енуклеация на простатната жлеза са отличителните белези на предлаганата от нас медицинска услуга.

Световно признание

Американската урологична асоциация и Европейската урологична асоциация подкрепят HoLAP и HoLEP като първи избор за лечение на ДХП. Прецизното и контролирано проникване на холмиевата лазерна енергия позволява много фино да се отдели хиперплазиралата тъкан без странични увреждания и дълбока термична некроза, както се наблюдава при други лазерни лечения и при лекари с недостатъчно добра техника на работа.
 

За повече информация: 02 439 3131, Хил клиник.

Етикети: , , ,