Супербустър с антиоксиданти

Вероятно знаете, че антиоксидантите са изключително полезни за човешкия организъм, предотвратяват окислението на различни химически вещества и минимизират йонизиращата радиация от околната среда. Също сте запознати, че основната причина за стареенето са именно свободните радикали и йонизиращата радиация.

Не случайно в различни серуми, кремове и продукти за лице сред основните съставки почти винаги се срещат антиоксиданти. Същото важи и за полезните храни и хранителни добавки – в тях често са добавени антиоксиданти.

Но знаете ли, че най-бързият начин да си ги набавите и то с най-голяма вероятност те да бъдат напълно усвоени от организма ви е директното вливане? Хил клиник предлага СУПЕРБУСТЪР за интравенозно вливане на комбинация от най-силните антиоксаданти, познати на науката, включително легендарния глутатион и някои важни витамини. Опитайте веднъж нашия супербустър и ще усетите благотворното му влияние върху тялото си, включително силен подмладяващ ефект и естествено подобрение на тена на лицето! Цената му е достъпна за широк кръг хора, подходящ както за мъже, така и за жени, без значение от възрастта.

Голямото предимство на интравенозната терапия е, че доставя ценни елементи директно в кръвния поток, без да навлизат през чревната лигавица. Вливането се извършва от медицинско лице, което осигурява неговата безопасност, а съставките на супербустъра, вкл. ценния глутатион, са практически без противопокозания. Получавате силен рестарт, полезен за вашето общо здравословно състояние, имунитет и младост на напълно достъпна цена.

02 439 3131

Хил клиник ви помага да направите здравословния избор

Етикети: , , ,