Премахване на пигментации

Пигментните лезии, причинени от излагане на слънце или процесът на естествено стареене на кожата, с широко разпространен проблем. Обикновено се срещат на лицето, деколтето и горната повърхност на ръцете, където има по-висока концентрация на меланин.

 

dye-vl_age_spots

 

Естетически неприемливи и състаряващи външния вид пигментациите са труден, но не невъзможен за повлияване проблем.

В Хил клиник използваме различни методи или комбинации от лазерни Alma Harmony процедури с Dye VL накрайник (най-модерно поколение техника, излъчващо импулси с идентична енергийна плътност за забележителни резултати и абсолютна безопасност), ITED за дълбоко трансепидермално въвеждане на специални субстанции, процедури с Accent Prime. Добър резултат дава и серия терапии с ново поколение пилинг PQAge. Разкъсването на хиперпигментираните участъци е резултат от комбинираното въздействие на светлинни импулси за повишаване температурата в клетките, съдържащи меланин, както и избелващите съставки в пилинга.

Уместно е лечението да се провежда в есенно-зимните месеци до ранна пролет, когато слънчевото греене е с по-нисък интензитет. Оптималното изсветляване на слънчевите петна или тези, появили се с напредването на възрастта, може да се наблюдава след 3-5 процедури.

 

Запишете час за консултация и процедура на 02/ 439 31 31.